Servicii

Fiecare eveniment e unic, fie ca vorbim de unirea a doua inimi, de botezul bebelusului, de petrecerea de logodna, de o aniversare, de cererea in casatorie,noi, the perfect team suntem aici pentru a va asculta, ajuta, inspira si realiza tot ceea ce pe voi va face fericiti si impliniti.

NUNTA

Nunta este un eveniment special in viata oricarui cuplu, de aceea fiecare viseaza sa iasa perfect.

Misiunea noastra este aceea de a transpune ideile voastre in realitate, de a va indeplini dorintele si de a va oferi un décor de neuitat.  Coordonati de echipa noastra de profesionisti , va garantam ca evenimentul dvs va fi unul memorabil.

Indrazniti sa va imaginati cadrul perfect, noi vom fi acolo sa va consiliem si sa va oferim cele mai bune solutii , potrivite gusturilor dumneavoastra.

EVENIMENTE PRIVATE

Indiferent ca e vorba de o zi de nastere, o aniversare in familie , un botez , fiecare moment trebuie planificat in cel mai mic detaliu. Noi suntem aici sa va ajutam , sa va consiliem si sa contribuim la reusita evenimentului.

EVENIMENTE CORPORATE

Apelati  cu  incredere la agentia noastra pentru a va ajuta in organizarea unor evenimente cum ar fi : team building-uri, aniversari de firma sau petreceri sfarsit de an , petreceri tematice (cocktail-uri) .